”Kaikki lähti oikeastaan mun haaveesta. Mulla oli ollut pitkään haave, että me saataisiin uima-allas. Mä en tykkää uida kylmässä vedessä, vaikka Saimaa aivan ihana onkin. Meillä oli edellisessä kodissa palju, ja me huomattiin, että se on enemmän aikuisten juttu. Ja lopulta palju jäi aika vähälle käytölle. Meidän tontti on myös sellainen, että meidän mielestä tähän sopi uima-allas. Niinpä meillä on nyt tämä Helmi 630. Ja nyt meillä uidaan toukokuusta lokakuuhun, ja vesi on aina puhdasta ja lämmintä.”

- Heidi, Mikkelin Asuntomessualue -

”Meillä allas on ennen kaikkea lapsia varten. Uusperheeseemme kuuluu 4 lasta, ja he käytännössä elävät kesät altaassa. Helmi 830 onkin ollut meidän tarpeisiimme juuri sopivan kokoinen. Vaikea olisi enää kuvitella asuvansa ilman uima-allasta. 

Altaan hoitaminen on pikku hiljaa siirtynyt lasten tehtäväksi, ja varsinkin yksi heistä on jo aikamoinen mestari. Olemmekin vitsailleet perheen kesken, että hänellä on jo ammatti valmiina: poolboy, tai tässä tapauksessa poolgirl.”

- Satu ja Pekka, Nurmijärvi -

”Olimme aina haaveilleet uima-altaasta omalla pihalla, ja 29.4.2011 Helmi-allas vihdoin saapui. Tämä on ehdottomasti paras investointi, jonka olemme koskaan tehneet. Allaskatteen ansiosta voimme uida aikaisesta keväästä aina myöhäiseen syksyyn asti. Oma allas pihalla on arjen luksusta ja nautintoa. Altaassa uidaan joka päivä. Lapsenlapset rakastavat allasta, ja he oppivatkin uimaan hyvin varhain. Vastavirtalaitteen ansiosta allas on myös hyvä kuntoilumuoto.”

- Mona, Tammisaari -

”Lapset olivat jo lentäneet pesästä, ja mietimme asumismuotoamme uudesta näkökulmasta. Myisimmekö omakotitalomme ja muuttaisimme kerrostaloon vai mitä tekisimme? Vanha koti tuntui kuitenkin rakkaalta, joten lopulta teimme sisällä vähän pintaremonttia ja pihalle hankimme pitkäaikaisen haaveemme - uima-altaan! Helmi 630 on meillä kovassa käytössä vapusta pitkälle syksyyn. Altaassamme on myös vastavirtalaite, joten kuntouinti kuuluu nyt meidän molempien harrastuksiin. Parasta on se, että uida voi ihan aina - vaikka yöllä, jos uni ei tule silmään.” 

- Anne, Espoo -

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.

OK