Altaan hankkiminen

Asiakaskokemuksia

”Lapset olivat jo lentäneet pesästä, ja mietimme asumismuotoamme uudesta näkökulmasta. Myisimmekö omakotitalomme ja muuttaisimme kerrostaloon vai mitä tekisimme? Vanha koti tuntui kuitenkin rakkaalta, joten lopulta teimme sisällä vähän pintaremonttia ja pihalle hankimme pitkäaikaisen haaveemme - uima-altaan! Helmi 630 on meillä kovassa käytössä vapusta pitkälle syksyyn. Altaassamme on myös vastavirtalaite, joten kuntouinti kuuluu nyt meidän molempien harrastuksiin. Parasta on se, että uida voi ihan aina - vaikka yöllä, jos uni ei tule silmään.” 

- Anne, Espoo -

”Meillä allas on ennen kaikkea lapsia varten. Uusperheeseemme kuuluu 4 lasta, ja he käytännössä elävät kesät altaassa. Helmi 830 onkin ollut meidän tarpeisiimme juuri sopivan kokoinen. Vaikea olisi enää kuvitella asuvansa ilman uima-allasta. 

Altaan hoitaminen on pikku hiljaa siirtynyt lasten tehtäväksi, ja varsinkin yksi heistä on jo aikamoinen mestari. Olemmekin vitsailleet perheen kesken, että hänellä on jo ammatti: poolboy, tai tässä tapauksessa poolgirl.”

- Satu ja Pekka, Nurmijärvi -